Outriggerskole for let øvede

Outrigger-roskole 25.- 26. maj kl. 1000 – 1600 lørdag og 10 til 13 søndag.

Igen i år vil vi afholde roskole i outrigger. Roskolen forløber over hele week-enden med to træninger lørdag og een træning søndag. Begge dage starter vi kl. 10. Maksimum deltagerantal er 14.

Krav for deltagelse er, at man har roet mindst 100 km. i gig/outrigger. Endvidere er det et krav, at man kan deltage i to af de tre træningspas.

Såfremt du kunne tænke dig at opnå minimum én af nedenstående ting, er denne roskole noget for dig:
· at forbedre roteknik
· at få sved på panden
· at finde én eller flere romakkere til et mere fast hold

For at vi kan nå at kigge så meget som muligt på den enkelte båd, vil der primært blive roet i 4X og 2X. Ved ulige antal vil en enkelt roer kunne komme ud i sculler.

Vi vil forsøge at sætte en masterskaproer som styrmand i bådene for at give mere stabilitet.

Foreløbigt program for week-enden ser således ud:

Lørdag 10.00 - 11.30. Vi kigger på den enkelte roer og koncentrerer os om teknik. Der vil udelukkende være tekniske øvelser, og der vil blive taget billeder/film af den enkelte roer fra motorbåden.

Lørdag 11.30 – 14.00. Frokost (medbragt mad). I frokostpausen vil vi se på billederne/filmen og finde ud af, hvad hver enkelt skal arbejde med teknisk.

Lørdag 1400 – 1600. Mere tekniktræning på vandet. Vi arbejder med de ting, som kom frem, da vi så billederne.

Søndag 10.00 – 1300. Vi fortsætter med teknikken, men sætter samtidig mere tempo på øvelserne.

Søndag 1300 – 1400. Frokost. Såfremt der er stemning for det, ser vi på billederne fra dagen før igen.

Har du yderlig spørgsmål til denne outriggerskole kan du kontakte Bo Jystrup. Vi håber på nogenlunde vejr og ingen østenvind.

Har du yderlig spørgsmål til Outriggerskole for let øvede kan du kontakte Bo Jystrup.

Bo Jystrup vil godkende, hvem der skal deltage.

Du skal være medlem af Roklubben Furesø og samtidig logget ind på medlemsdelen for at kunne fortage tilmeldinger.
For at logge ind skal du går til Medlems Information siden.