Store vaske- og arbejds dag

Ja så er det tid for vask af alle både. Det forgår den 1/11-2020

Vi mødes som sædvanlig kl. 9:00 - får en tår kaffe og en bid brød inden vi begynder på den store afvaskning.

For dem der ikke lige kan/vil være med omkring bådene vil vi sørge for der er andre opgaver i klubben, som også har stor betydning for driften af den.

Grundet COVID-19 restrationerne er det vigtig du ikke møder op, hvis du står på ventelisten, i deltagerlisten. Det er kun dem der stå ’skal deltage’ ved, som må møde op.

(Arrangementerne er planlagt at kunne gennemføres med relevant hensyntagen til Covid19 - vi holder løbende øje med denne situation tager forbehold for eventuelt at måtte aflyse)

Har du yderlig spørgsmål til Store vaske- og arbejds dag kan du kontakte Materiakeforvalter.

Der vil maksimalt kunne deltage 9, og der er efter først til mølle princippet.

Du skal være medlem af Roklubben Furesø og samtidig logget ind på medlemsdelen for at kunne fortage tilmeldinger.
For at logge ind skal du går til Medlems Information siden.