Arbejdssøndag Januar

Kom og vær med - giv en hånd til vedligeholdelse af vores fælles både. Det forgår den 10/1-2021

For dem der ikke lige kan/vil være med omkring bådene vil vi sørge for der er andre opgaver i klubben, som også har stor betydning for driften af den.

Vi starter kl 9.00 med en kop kaffe og et stykke brød og slutter kl. 12/12.30 - så kan alle nå hjem til frokosten.

Vi har i år valgt at lave arrangementet med tilmelding - dette skyldes at vi gerne vil lidt styr på hvem der kommer, således vi kan tilpasse indkøb af brød.

Samtidig gør det heller ikke skade, at I ved tilmelding også kan få sat et X i jeres kalender så I husker at komme.

Men skulle du ikke have fået tilmeldt dig er du forsat velkommende til at deltage.

(Arrangementerne er planlagt at kunne gennemføres med relevant hensyntagen til Covid19 - vi holder løbende øje med denne situation tager forbehold for eventuelt at måtte aflyse)

Har du yderlig spørgsmål til Arbejdssøndag Januar kan du kontakte Materialeforvalter.

Tilmeldingen åbner den 07/12 2020