Kanindåb

Vi, Kong Neptun har meldt Roklubben Furesø at Vi og vores følge vil ankomme den 18. august 2019 kl. 15.00 til Roklubben Furesø.

Vi, Kong Neptun gælder so til sammen med min dronning, at døbe alle de dejlige kaniner i Roklubben Furesø.

Så kære kaniner kom frit frem - meld jer til dåben - det er intet at frygte: Vi, Kong Neptun kan oplyser:
- at alt forgår efter reglerne,
- at slaverne er meget veltrænede i dåbshandling
- intet kan gå galt når hans dejlige dronning også er med.

Kaniner tilmelder jer her på siden for at blive døbt.

Kaniner bedes møde op kl. 14.55, omklædt i deres bedste dåbstøj (Gammelt tøj som godt må blive beskidt).

Resten af klubbens medlemmer er meget velkommen til at komme og heppe/overvære løjerne.
Det er jo en stor fest dag, hvor vi siger rigtig god dag og velkommende til alle nye medlemmer

Det er gratis at være med til dåben, og det er også gratis at overvære begivenhederne.

Vi glæder os til en sjov eftermiddag ?
Kong Neptun og hans følge

P.S. der vil samme dag være mulighed for almindelig søndagsroning, Klubkaproning og en fælles frokost, som du også kan tilmelde dig til på hjemmesiden.

Har du yderlig spørgsmål til Kanindåb kan du kontakte Ungdomsleder.

Tilmeldingen åbner den 01/07 2019