Supperoning

Som det er tradition kan vi igen i år aflslutte sæsonen med Supperoning på den sidste dag inden vi officielt går over til vinterroreglementet. Peter Bald vil lave suppen, og sammen med Rene vil han sørge for at den bliver klar sammen med bålet ved Kolle Kolle.

Lørdag den 28/10 starter turen kl. 12.00, hvor Ole vil sørge for nogel bådhold bliver sat.
Planen er så at man ror i ca 1½ time, for der efter at anløbe Kolle Kolle. Ved bålpladsen vil suppen være klar. Efter endt suppespisning og indtagelse af evt. egne medbragte drikkevarer, ror man de sidste 2½ km tilbage til klubben.

Arrangementet koster 20 kr, som medbringes i kontanter, gerne lige penge. Medbring selv drikkevarer.

Der er plads til 38 deltagere, der ror til Kolle Kolle, men hvis turen er overtegnet er der alligevel mulighed for at få suppe idet man kan gå eller køre til Kolle Kolle.
Så kommer du på venteliste betyder det at der ikke er plads i bådene, men kom alligevel og vi laver en hyggelig gå tur for dem der ikke er plads til.

Ved dette arrangement fordeles pladserne efter ´først til mølle´ princippet

Har du yderlig spørgsmål til Supperoning kan du kontakte Rochefen.

Der vil maksimalt kunne deltage 38, og der er efter først til mølle princippet.

Tilmeldingen lukkede den 22/10 2017