Sankt Hans roning og hygge

Fælles roning for alle klubbens medlemmer!
samt spisning for alle.

Fredag den 23/6 kl. 16.00 sættes der båd hold, for alle de frigivet medlemmer som er mødt op i klubben, på dette tidspunkt.

Herefter er der en 1½-2 timers ro-tur for både unge og ældre, ny og gamle.

Efter denne forhåbentlig dejlige tur, er det tid til at hygge og spise noget mad.

Så tage din egen mad med, for så er det meningen at vi hygger med vores medbragte mad kl. 19. Dette skal skabe grundlag for en god gang hygge.
Der vil kunne købes øl og vand til klubbens sædvanlige priser.

OBS!!! Der vil i år IKKE være mulighed for at grille, da Frederiksborg brand og redning har indført afbrændingsforbud i Furesø kommune https://fbbr.dk/afbraendingsforbud

Dette betyder at der ikke må grilles på Furesøbad.

Af same oversag er der ikke meget der tyder på at der bliver bål i år.

Da vi gerne vil vide hvor mange vi skal finde plads til ved bordene, er der lavet en tilmelding til hygge delen.

KOM OG GØR DETTE TIL EN HYGGELIG AFTEN

Og tag bare en ven eller to med.

Har du yderlig spørgsmål til Sankt Hans roning og hygge kan du kontakte Bestyrelsen.

Tilmeldingen lukkede den 23/06 2018