Klublangtur 2021 Gudenåen

27.-29. august 2021
Gudenåen mellem Ry (Mossø) og Silkeborg

Årets klublangtur går i år til Gudenåen, nærmere bestemt på den del der ligger mellem Ry (Mossø) og Silkeborg.
Vi mødes til middag (kl. 12:00) i Ry Roklub fredag d. 27. august, hvor vi også skal overnatte.
Hjemrejse søndag eftermiddag, med afgang fra Ry ved ´tre-tiden´.

De planlagte ture er mod Mossø og Klostermøllen den første dag (22km) og Silkeborg (inklusive en tur ind i ´Brillerne´ den anden dag (36km). Sidste dagen bliver en tur til Knudsø og Himmelbjerget (20km).

Vi låner både i Ry Roklub, hvor vi som nævnt også skal indkvarteres. Overnatning sker i roklubbens motionsrum, i bådhallen eller i telt på græsplænen, som er beliggende lige ved klubhuset.

Turens budget er sat til kr. 800,-, som indbefatter alle måltider (fredag aften til søndag frokost), leje af rosæder samt indkvartering. Man sørger selv for egne drikkevarer.

Transport til og fra Ry, er ikke inkluderet i prisen. Til information, kan vi oplyse at transporten normalt foregår ved at turdeltagerne kører sammen i det ´nødvendige antal´ biler.

For at kunne deltage skal du:
  • Være frigivet og have aflagt svømmeprøve (300m)
  • Kunne ro 30 – 40 km på en dag
  • Kunne skifte i båden i vind og bølger
  • Kunne godkendes af rochefen

Maksimalt deltagerantal på turen er 16
    Ved overtegning, trækkes lod blandt de tilmeldte

Inden turen afholder vi et orienteringsmøde onsdag den 11. august og hvor vi får afklaret de praktiske forhold omkring transport m.v.

Har du yderlig spørgsmål til Klublangtur 2021 Gudenåen kan du kontakte Søren L (499) og Rune (6).

Søren L (499) og Rune (6) vil godkende, hvem der skal deltage.

Tilmeldingen lukkede den 30/05 2021

• Klubtelefon: 44 95 01 57