Klublangtur 2022 Storstrømmen

26.-28. august 2022
Stubbekøbing / Storstrømmen

Årets klublangtur går i år til Stubbekøbing, nærmere bestemt området omkring Bogø. Vi mødes til ´aftenhygge´, med det traditionelle ´ost og vin´, kl. 19:00 i Stubbekøbing Roklub, fredag d. 27. august.
Hjemrejse søndag eftermiddag, med afgang fra Stubbekøbing sidst på eftermiddagen.

De planlagte ture er mod Kalvehave den første dag (35km) og Hesnæs (30km) eller Vordingborg (32km) den anden dag. Turene er selvfølgelig afhængige af vejr og vind og kan derfor ændres efter ´behov´. Vi låner både i Stubbekøbing Roklub, hvor vi også skal indkvarteres. Overnatning sker i roklubbens lokaler; i motionsrummene, i bådhallen eller i telt på græsplænen, som er beliggende lige ved klubhuset.

Turens budget er sat til kr. 650,-, som indbefatter alle måltider (fredag aften til søndag frokost), leje af rosæder samt indkvartering. Man sørger selv for egne drikkevarer.

Transport til og fra Stubbekøbing, er ikke inkluderet i prisen. Til information, kan vi oplyse at transporten normalt foregår ved at turdeltagerne kører sammen i det ´nødvendige antal´ biler.

For at kunne deltage skal du:
  • Være frigivet og have aflagt svømmeprøve (300m)
  • Kunne ro 30 – 40 km på en dag
  • Have roet 200 km ved turens start
  • Kunne skifte i båden i vind og bølger
  • Kunne godkendes af rochefen

Maksimalt deltagerantal på turen er 16
    Ved overtegning, trækkes lod blandt de tilmeldte

Inden turen afholder vi et orienteringsmøde onsdag den 17. august kl 1800
    (dog afhængig af ro_tidspunkt i august) og får afklaret de praktiske forhold omkring transport m.v.

Har du yderlig spørgsmål til Klublangtur 2022 Storstrømmen kan du kontakte Rune (6).

Rune (6) vil godkende, hvem der skal deltage.

Du skal være medlem af Roklubben Furesø og samtidig logget ind på medlemsdelen for at kunne fortage tilmeldinger.
    For at logge ind skal du går til Medlems Information siden.

• Klubtelefon: 44 95 01 57