Klub langtur til Tolo

Turen finder sted i uge 41 fra søndag 7.okt til og med lørdag 13. okt. 2018 hvor vi har lejet 4 to åres indriggere hos Tolo Roklub -dvs 12 roere. For at deltage forudsættes at man melder sig ind i Tolo Roklub ( kr. 250/år + indmeldelse 50kr ) og betaler lejen for bådene på kr. 500/person. Yderligere info findes på http://toloroklub.dk.

Overnatning sker på Taverna Romvi som samarbejder med Tolo Roklub og som ligger 8 meter fra vandkanten udfor det sted, hvor bådene er fortøjet. Det koster EUR 30,- pr. døgn/person hvilket inkluderer morgenmad og 2-retters græsk aftensmad. Transport -såvel til Athen som lokalt til Tolo- sørger deltagerne selv for. Men hvis tilstrækkelig mange ønsker det, kan der findes fælles løsning på transporten.

Det vil være muligt at medtage ægtefælle /partner som da skal melde sig ind som passiv medlem af Tolo Roklub (kr. 100/år + indmeldelse kr.50).

Den daglige roning er naturligvis afhængig af vejret. Ved dårligt vejr vil det være muligt at arrangere udflugt til de antikke steder i nærområdet eller blot nyde omgivelserne og den gode græske mad og drikke.

For at kunne deltage som roer skal du:
- have aflagt svømmeprøve,
- kunne skifte i båden i vind og bølger,
- have roet mindst 400 km forinden,
- kunne ro mindst 30 km om dagen flere dage i træk samt
- være godkendt af vor rochef.

For de interesserede vil der være en tilmeldingsliste på Furesø Roklubs hjemmeside med sidste tilmeldingsfrist 15.januar 2018 af hensyn til flybestillinger. Kort tid derefter vil der blive afholdt orienteringsmøde om turen. I tilfælde af overtegning vil Ole og Kirsten godkende, hvem der deltager.

Ole og Kirsten

I havnen ved NafplionLandgang på øen Romvi

Har du yderlig spørgsmål til Klub langtur til Tolo kan du kontakte Ole og Kirsten .

Ole og Kirsten vil godkende, hvem der skal deltage.

Tilmeldingen lukkede den 15/01 2018