Klublangtur til Limfjorden

Sensommerens langtur går til Limfjorden med udgangspunkt i Nykøbing Mors Roklub. Vi skal ro i den skønne Limfjord, under Salingsund broen og rundt om Limfjordens smukkeste ø Fur.

Vi forventer at ro distancer på 35 – 45 km, og det er en forudsætning, at du kan ro disse distancer flere dage i træk selvom det blæser lidt, og du er fortrolig med at skift på åbent vand.

Turen har plads til i alt 16 roere i 4 både. Alle roere skal være i stand til at kunne ro i 2’ere eller 4’ere inriggere i længere etaper.

Kongeetapen forventes at blive Fur rundt, som afvikles fredag eller lørdag alt efter vejrudsigten. De to andre dage ror vi henholdsvis mod nord og mod syd med den korteste tur søndag.

Søndag over frokost rengør vi både og roklub inden vi kører hjem.

Tidspunkt
Vi tager afsted torsdag den 30. august om eftermiddag, klubben vil være åbne for os fra kl. 19.00. Det forventes, at alle roere er klar til at ro fra fredag morgen og de to kommende dage. Søndag den 2. september om eftermiddag skal bådene og klubben rengøres før vi kan tage hjemover søndag eftermiddag/aften.

Vi forventer at kunne forlade klubben ca. kl. 15.00.

Transport
Vi regner med at der arrangeres samkørsel i den grad der er ønske for dette. Thomas og Lone tager færgen fra Odden kl 15.45. Vi forventer at vi køre fra Farum ca. kl. 14.00 i fælles bil. Vi vil være i roklubben fra ca. kl 19 og tage imod med en let anretning og hygge.

Der er penge at spare på at købe færgebillet nu, men den kan ikke refunderes, så vent lige til transport er koordineret.

Klubbens adresse er Nykøbing Mors Roklub, Langelinie 25, 7900 Nykøbing Mors.

Overnatning
Vi skal overnatte i roklubben, så sovepose og liggeunderlag skal medbringes. Klubben ligger lige ud til en dejlig sandstranden, så der er mulighed for en morgendukkeret for de friske.

Pris og betaling
Turen koster 800 kr. som dækker robåde, overnatning og mad. Hertil kommer drikkevarer og transport.

Pengene indsættes på kontoen: Furesø Roklub - Limfjorden 2018. Konto Reg, 5023 Konto 1147765, når du er kommet med på turen.

Informationsmøde
Der er informationsmøde for deltagerne den 22. august kl 18 i roklubben.

Hvis der er spørgsmål omkring turen er vi altid åbne for kunne hjælpe med afklaring om nødvendigt.

Har du yderlig spørgsmål til Klublangtur til Limfjorden kan du kontakte Lone Reiff 613 og Thomas Ungstrup 671.

Lone Reiff 613 og Thomas Ungstrup 671 vil godkende, hvem der skal deltage.

Tilmeldingen lukkede den 01/06 2018