Endagslangtur på Isefjorden

I inviteres herved til at deltage i denne éndagslangtur i den indre del af Isefjorden. Vi har lånt 4 både af Københavns Roklub med i alt `14 sæder`. Bådene ligger i klubbens sommerhus ved Hammerbakke (Hammergården) og skal transporteres ad en `idyllisk sti` gennem skoven før de kan sættes i vandet.

Afhængig af vejr og vind er der planlagt en tur på ca. 30-35 km i området mellem Orø, Holbæk og Munkholmbroen. Alle er velkommen til at deltage i turen, men det er en forudsætning at du kan ro denne distance selvom det blæser lidt, og at du er fortrolig med at skifte på åbent vand.

Mødetid i sommerhuset ved Hammerbakke er kl 09:00 den 25/5 (køretiden fra Farum er ca. 45 minutter), og vi regner med at arrangere en eller anden form for fælleskørsel til Isefjorden. Retur efter aftensmad ved 19-tiden.

Husk at medbringe frokost og drikke til turen (ikke aftensmaden), idet vi ikke kan regne med at kunne købe mad de steder der holdes pauser. Endvidere medbringes vadesko samt nødvendig skiftetøj, badetøj, håndklæde mm.

I det turen er en langtur, skal man selvfølgelig have aflagt svømmeprøve (300m). Vi er ligeledes afhængig af det nødvendige antal langturstyrmænd til at bemande de fire både. Herefter er det tur arrangørerne som afgør hvem der kan deltage i turen. Rochefen skal ligeledes godkend turdeltagerne.

Dagen afsluttes med fælles `grillfest` i Anette’s sommerhus som ligger i gåafstand fra klubhuset. Herefter går turen tilbage til Farum.

Pris for bådeleje og aftensmad bliver i alt ca. 100 kr (hvis KR ellers vil være bekendt at opkræve bådleje).

De bedste hilsner fra
Karen (677) & Rune (6)

Har du yderlig spørgsmål til Endagslangtur på Isefjorden kan du kontakte Karen (677) & Rune (6).

Karen (677) & Rune (6) vil godkende, hvem der skal deltage.

Tilmeldingen lukkede den 01/05 2019