Nyhed

Kaproningstræner søgesRoklubben tilbyder et job, hvor du selv kan være med til at forme din trænerrolle og samtidig være en del af en dynamisk trænergruppe.

Som kaproningstræner i Roklubben Furesø, bliver søen og de smukke naturomgivelser din arbejdsplads, men du skal også med til stævner rundt omkring i Danmark.

Som kaproningstræner får du lov til, at arbejde med og træne nogle søde og glade ungdomsroere mellem 12 og 18år.
Din primære opgave, bliver at træne de unge kaproere, men der vil også være dage, hvor undervisningen/træningen også omfatter klubbens masterroere.
Som alle andre ungdomsroere, er Roklubben Furesøs unge kaproere, en flok friske unge mennesker med godt humør og lyst til at ro. Så hvis du er god til at være fokuseret under træningen, men også har et humoristisk gen, er der ingen tvivl om, at du vil passe perfekt ind i Roklubben Furesø, som kaproningstræner.

Roklubben leder efter en træner, som kan være med til at motivere de unge roere, og samtidig hjælpe med at udvikle kaproningsafdelingen, hvor alle er med til at bidrage til en god dynamik.
Du skal være god til at samarbejde, men du er også selv med til at forme din trænerrolle, hvilket giver dig muligheden for at afprøve nye træningsmetoder og hjælpe med at opbygge træningen.

Hvis det lyder som noget for dig, så hent hele stillingsopslaget her


Indsendt af Kaproningschef den; 10/07-2017
Indlægget må bruges med angivelse af kilde: www.roklubbenfureso.dk


Klubtelefon: 44 95 01 57
Kontonr.: 1551 6550509
CVR-nummer: 54646712

Roklubben Furesø
Frederiksborgvej 101
3500 Værløse


Medlem af:
Dansk Forening for Rosport
under
Danmarks Idræts-Forbund