Ny server

Så de fleste medlemmer og faste bruger at Roklubben Furesøs hjemmeside, har oplevet har vore ”gamle” server været rigtig ustabil.
Vores levadør har kæmpet med at holde den kørerne, men med mindre godt resultat. Hvilke vi virkelig har kunne mærke fra den 21. til 25. oktober.
Da de samtidigt det sidste ½ år har arbejde med at vi skulle flyttes over på en ny server, hvilke de samtidigt var ved, valgte de sammen med mig at fokusere på at få det flyttet der over.
Vi kan nu konstater at det virker til at være gået godt med denne flytning. Så nu skulle vores hjemmeside, og dermed roprotekol køre stabilt igen.

Skulle i forsat opleve problemmer eller funktioner der ikke virke, så tøv ikke med at send en mail til webmaster@roklubbenfureso.dk, så jeg kan kikke på det

Indsendt af Webmaster den; 27/10-2017