Har oprydningen været for effektiv?

Kære alle,

Nu hvor standeren er sat er der selvfølgelig blevet gennemført en oprydning i vores lokaler.
Dette har måske medført at der er ting jeg ikke kan finde!

Jeg mangler:
- 2 sorte net til vores trailer (bruges til at sikre at det der lastes i bunden af vores trailer også bliver der)
- en masse sorte elastikker - ca 30 cm lange med en plastickrog i den ene ende og et sort plastichåndtag i den anden ende (bruges til at sikre rullesædder i forbindelse med transport)
- en lille malerstige i træ - ca 100 til 120 cm høj (bruges til at nå de både der ligger oppe fx i forbindelse med reparation)

Vil I ikke nok være så venlige at hjælpe mig til at finde ovenstående igen eller venligst fortælle mig hvad der er sket med de pågældende ting.

På forhånd tak.

Bo Jystrup

Ps. Hvis en eller anden skulle have lånet noget af ovenstående eller lånt det ud - så er det OK - men information/oplysning til Ole K eller mig er vigtig.

Indsendt af Bo Jystrup den; 29/03-2018