Når computeren ikke virker i klubben

For at rise reglerne op omkring roprotokolen og dennes formal laves dette skriv.

Alle tur hvor bade fra Roklubben Furesø benyttes skal skrives ud inden man tager på vandet.

Dette gøres for at sikre at skulle ulykken ske på søen, så har vi klar hed over hvem og hvor ulykken er sket.

Hvis computeren ikke skulle virke til dette formal, finds der en papir udgave der skal bruges.

Når turen er slut skal den også afsluttes i roprotokolen, således at det fremår at båden er kommet hjem.

Hvis man har skrivet turen ind på papir, og ikke har kunne skrive den I efterfølgene nede i klubben, skal man IKKE skrive den ind som en langtur. (De vil blive slettet hvis det sker) man skal blot lade dem ligge på papiret og så vil de blive skrivet ind, når systemmet er oppe at kører igen.

Indsendt af Webmaster den; 28/09-2018