Brovagtsliste 2019

Så er der brovagtslisten for 2019 på hjemmeside.

En af betingelserne for en god rosæson er, at brovagtordningen fungerer tilfredsstillende. Det er derfor vigtigt at du:

• Ser om du er på listen
  • Noerer datoerne i din kalender
  • Har navn og telefonnr. på de andre på dit brovagthold
  • Møder et kvarter før de fastsatte tider for at åbne roklubben
  • Sørger for at bytte med en fra et andet brovagthold, hvis du bliver forhindret. (Der skal være mindst 2 på brovagten).

• Brovagten skal være iført brovagttrøje
    Brovagten fører de fremmødte roere ind på en liste. Kl. 19 (før den 1/5 og efter den 1/9 er det kl. 18) tælles op og rohold sammensættes, således at alle kommer ud (det kræver lidt regnearbejde eller opslag i tabellen i roprotokollen over bådene), og således at der er en styrmand i hver båd.

Styrmanden er ansvarlig for korrekt føring af roprotokollen.

Roere, der endnu ikke er frigivet, men som har fået instruktion (roskole), sættes i en båd med en instruktør (hjælpeinstruktør) som styrmand.

Hvis du ikke kan komme til din brovagt, skal du selv sørge for at finde en afløser, når du har fundet en, skal du give rochefen besked på rochef@roklubbenfureso.

Indsendt af Ole Præst Larsen den; 12/03-2019