Et æresmedlem er gået bort.

Furesø`s æresmedlem, Jens Christian Hansen, er gået bort efter langtids sygdom.

Den 1 .august 1978 blev Jens Christian meldt ind og i mange år har klubben haft stor glæde af ham.

Jens Christian var meget hjælpsom, og helt frem til han blev syg var han en stor del af klubben.

Hent frem til 2013 var Jens Christian en stor del af roningen i klubben, og deltog i den daglige roning på brovagterne.

Selv efter hans sygdoms begyndelse kom han jævntlig i klubben, selv om roning ikke var det han kunne deltage i. Således blev hans sidste rotur fortaget i sommeren 2014.

Jens Christian var i mange år rochef, og stod i spidsen da klubben indførte roskoler.
Samtidig var han drivkraften bag mange klubture, såvel på Furesøen som på de andre danske farvande.

Jens Christan blev 85 år på sin døds dag den 2/4-2019, hvor han stille sov ind med familien omkring sig.

Kære Jens Christian, vi mindes dig med stor glæde.
Og sender mange tanker til dine efterladte.

Æret være dit minde

Indsendt af Martin Nygaard Diedrichsen den; 02/04-2019