Vandsporten skal have repræsentanter i det lokale Friluftsråd i København

Det lokale Friluftsråd i Storkøbenhavn NORD holder deres Årsmøde tirsdag d. 14. maj, hvor repræsentanter fra de forskellige kommuner skal vælges ind i bestyrelsen.

Det er en god investering for klubben, at have den rigtige person de steder, hvor beslutninger om adgang til vandet, byggetilladelser til nye projekter m.m. bliver diskuteret.

DKFs kandidater er Peter Engholm fra Lyngby Kanoklub og Vibeke Preisler fra Kano-og Kajakklub 361, som har i flere år taget vare på rosporten og kano-kajaksportens interesser og adgang til vandet.
De tager sig også af alt vedrørende Rostadion og aktiviteter i Bagsværd sø.

ALLE der møder op har en stemme, og andre organisationer og personer, som også ønsker at bestemme hvordan vandområderne skal planlægges og beskyttes, plejer at være meget velrepræsenteret til disse valg.

Vi vil derfor bede jer om, så flest muligt kan stemme vandsporteskandidater ind.

Mødet afholdes på Furesø Kommunes Radhus om aftenen.

læs mere her

Indsendt af Webmaster den; 08/05-2019