Sommerferieroning i uge 28 og 32

Som klubben Plejer vil der være sommerferieroning denne sommer i samarbejdet med Furesø Kommune.
I år vil det forgå mandag til og med torsdag i ugerne 28 og 32. Deltagerne vil være i klubben fra kl 9-14 hver dag.

Der er tilmeldt 12 unge børn fra kommunen, til en uge med sjov og læring. Vi håber selvfølge lig vi på denne måde kan give børnene en god oplevelse af roklubben, og hvad roning er.
De vil komme ud og prøve kræfter med såvel inrigger som sculler m.m. Og jeg er sikker på der også vil blive tid til en vandkamp eller 2 på forpladsen.

Så kære medlemmer af roklubben vis dem det positive ved klublivet og bære over med den store aktivitet i klubben disse dage.

Men det betyder også at der er en del både der er reserveret til brug for sommerferieroning i disse tidsrum. Dog er det nok ikke alle de både der er reserveret, som skal bruges, så det er muligt at bruge dem som sommerferieroningen ikke bruger.
Så lav en aftale med instruktørerne inde i tager både disse dage, således at de unge mennesker for en god oplevelse af klubbens liv.

Samtidigt vil der komme en trailer med 6 Edon sculler som uden for sommerferieroningen godt må bruges, de skal dog låses fast efter brug, nøglen forfinedes på pulten under computer skærmen.

Indsendt af Ungdomsleder den; 05/07-2019