Stjerne Lege

Roklubben Furesø deltager igen i år i Stjerne Lege i Furesø kommune.
Det sker tirsdag den 20. og onsdag den 21. august 2019.

Stjerne legene en slags idrætsdag for kommunens skoler. Den 20. er det for alle kommunens 5. klasser og forgår omkring Værløsehallerne. Onsdag er det så alle 6. klasserne der kommer til omkring Farum Park.

Men regner med at godt 1000 skolebørn kommer til at deltage disse 2 dage. Aktiviteterne vil forgå fra kl. 9 til 15 begge dag.

Der vil være 6 session i løbet af dage, hvor vi vil have besøg af 4 klasser. Eleverne skal prøve roning i romaskiner og skifte i maskinerne. Hver session vil så slutte med en lille konkurrence så vi kan finde kommunens bedste klasse.

Denne opgave kan vi kun klare med hjælp far nogle medlemmer, som frivilligt stiller op til at hjælpe nogle 9. klasseelever med at undervise de eleverne. Derfor kan vi forsat godt bruge et par stykker mere de 2 dage.

Du behøver ikke have den store erfaring med at undervise i roning. Det vigtigste er du har lyst til at hjælpe de unge mennesker med at få en fornæmmelse af hvad roning er.

Kun du godt tænke dig at hjælpe så send en mail til ungdomsleder@roklubbenfureso.dk, som så finder ud af hvordan vi samme klare opgaven.

Indsendt af Martin Nygaard Diedrichsen den; 23/07-2019