Er du den nye filmstjerne

Roklubben Furesø er blevet kontaktet af newland.tv. De skal bruge 5 mænd i alderen 65+, der kunne være klar på at ro en tur gerne på Bagsværd Sø i forbindelse med en reklamefilmsoptagelse for en kreditforening.

Der er ingen replikker, så det kræver blot, at man er klar på at ro en tur, mens et kamera filmer. Vi talte om, at robåden filmes på tæt hold.

Vi filmer onsdag d. 9. oktober. Nøjagtig tidsrum kender de først i næste uge, men det vil tage max 4 timer.

de tilbyde 5.000 kr. til deling mellem de 5 mænd og eventuelt motorbådsfører.

Hvis du er interesseret, så sende en mail, til rochefen ( rochef@roklubbenfureso.dk) med et foto og også meget gerne en lille videohilsen, hvor de blot fortæller, hvad de hedder og hvor gamle du er.

Vi skal have tilbagemeldingen senest på mandag, da de allerede skal præsentere vores bud på mændene onsdag morgen.

Indsendt af Webmaster den; 27/09-2019