Nyhed

Roklubben Furesø nomineret til Årets klubinitiativIgen i år uddeler Dansk Forening for Rosport priser ved året DFfR Award Night 2019.

I år er Roklubben Furesø blev udvalgt mellem de sidste 3 i kategorien Årets klubinitiativ. Som der er skrevet i nominerien, har Roklubben Furesø gjort en ihærdig indsats for at få nye, unge medlemmer til klubben. I to uger har unge i Furesø Kommune kunnet deltage i en camp, for at lære roning at kende. Derudover deltog roklubben i Furesø Stjerne Lege, to aktivitetsdage for skoleklasser, hvor de samlet havde 44 femte- og sjetteklasser igennem maskinerne.
Målet for klubben har været at få ungdomsafdelingen til at vokse fra de ca. 10 aktive roere de havde i starten af året, hvilket er lykkes således at klubben nu har omkring 20 aktive ungdomsroere.

Martin N. Diedrichsen, ungdomsleder i Roklubben Furesø er utrolig glad for at være komme blandt de 3 klubber som folk nu skal stemme om skal vinde. Og det så lykkes at få stemmer nok til at slå de to andre må tiden vise.
Men glæden ved at være nået så langt kan inden tage fra os.

Læs mere om prisen her:https://roning.dk/nyheder/aarets-klubinitiativ-stem-paa-den-du-synes-fortjener-prisen/ og om DFfR Award Night her: https://roning.dk/aktiviteter/dffr-award-night-2019/


Indsendt af Webmaster den; 19/11-2019
Indlægget må bruges med angivelse af kilde: www.roklubbenfureso.dk


Klubtelefon: 44 95 01 57
Kontonr.: 1551 6550509
CVR-nummer: 54646712

Roklubben Furesø
Frederiksborgvej 101
3500 Værløse


Medlem af:
Dansk Forening for Rosport
under
Danmarks Idræts-Forbund