Status efter Store vaskedag

Kære alle,
En lille gruppe af klubbens medlemmer mødtes idag og fik klargjort en del af bådende til vinterens aktiviteter og reparationer.
Vi har ladet 2 4åres og 2 2åres inrigger være uberørte så de kan anvendes til vinterroning.
Søren Lundsgård noterede hvilke reparationer vi skal have iværksat og jeg foreslår at onsdagsholdet først den 11. november mødes og starter vinterens opgaver. (Bestyrelsen mødes tirsdag den 3. november og vil her tage stilling til hvordan vi under de nuværende corona restriktioner kan tilrettelægge vinterens aktiviteter i bådhallen på forsvarlig vis - nærmere retningslinjer udsendes straks efter bestyrelsesmødet)
Til dagens aktivitet havde vi af hensyn til corona restriktionerne begrænset antallet af mulige deltagere til 10. Kun 6 af de tilmeldte mødte op - i den forbindelse vil jeg gern e opfordre til at give besked hvis man er blevet forhindret i at deltage, det vil nemlig give mulighed for at nogen af dem ventelisten vil kunne have deltaget.
Mvh Ole (539)

Indsendt af Ole Kongsbak den; 01/11-2020